SAKARYA / GEYVE - Gazipaşa Ortaokulu

Mrt

1 yabancı ve 10 Türk öğretmen ve 90 öğrenciyle yürüttüğümüz projemizin sonunda öğrencilerimize katılım belgelerini verdik. Amacımız atık maddelerin atılmasının doğaya zarar vermesi nedeniyle onların tekrar dönüştürülebileceği bilincini kazandırmaktı.

5 aylık çalışmamız sonucunda projemizi tamamladık. Projede görevli öğrencilerimize katılım belgesi verdik

Mrt

E Twenning ekibimiz şubat ayında da etkinliklerine devam ettiler. Tüm ortak okullarımzın katılımıyla, projemizin adının baş harflerinden oluşan akrostiş çalışmamızı tamamladık.

Şbt

5 aydır yürüttüğümüz projemizi atık malzemelerle oluşturduğumuz bitirme yazımızla sonlandırdık. Amacımız atık malzemelerin geri dönüştürülebileceği hakkında farkındalık oluşturmaktı. Projemizle ilgili videomuzu izlemek için tıklayınız.

Şbt

Okulumuz e twinning ekibi ocak ayında da çalışmalarına tüm hızıyla devam etti.

Öğrencilerimiz masal eşliğinde, eski tshirtlerinden çanta tasarladılar.

Öğrencilerimiz atık denilince ilk akla gelen kelimelerden bir kelime bulutu tasarladılar.

Ekibimiz atık CD'lerden çanta yaptılar.

11 okulun ortak çalışması olarak atık malzemelerden erkek ve kadın kıyafeti tasarladılar.

Tüm üyelerin katılımıyla ' Atıkların serüveni' isimli bir e - book hazırladılar

Ara

Okul e twinning ekibimizle yürüttüğümüz faaliyetlerimiz hız kesmeden devam etmektedir.

Ara

"Geri Dönüşüm Geleceğe Dönüşüm" isimli e twinning projesi kapsamında atık pillerin geri dönüşümü için topladığımız pilleri TAP'a ( Atık Pil Toplama Derneği) teslim ettik. Duyarlılıklarından ötürü tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

E Twinning projemiz kapsamında " Atıklarla Geri Dönüşüm Geleceğe Dönüşüm" projesi ekibimizle Kasım ayı süresince;

5 Kasım 2021 Tarihinde " E- Güvenlik Semineri

12 Kasım 2021 Tarihinde " Atıkların Dönüşüm Serüveni " seminerleri düzenlenmiştir.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Ekm

Okulumuz Müdür Yardımcısı Buket KAPTAN tarafından kuruculuğu yürütülen " Atıklarla Geri Dönüşüm Geleceğe Dönüşüm " adlı proje 10 Türk ve 1 Azerbaycan olmak üzere 11 okul ve 110 öğrenciyle yürütülmektedir.

Okulumuzdan 7. ve 8. sınıf öğğrencilerimizden 7 kişi ile yürütülen projede görev almaktadır. Ekibimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Turkiye' den 10 yurtdisinda  ise 1 okulun katilimiyla gerceklestirdigimiz e twinning projemizin tanitim videosu

Ekm

Okulumuzda e twinng projesi tüm hızıyla devam etmektedir. Projemiz kapsamında seçilen 7 öğrencimiz ülkemizdeki farklı illerden 10 okul ve Azerbaycan'dan 1 okul ile birlikte" Atıklarla Geri Dönüşüm Geleceğe Dönüşüm " konusunda çok sayıda etkinlik yapmaktadırlar.

Bu etkinliklerde son olarak atık malzemelerden kitap ayracı tasarladık. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.