SAKARYA / GEYVE - Gazipaşa Ortaokulu

Sınav: 2 Haziran

Sınav sonuçlarının ilanı: 28 Haziran

Mrt

"18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Günü" konulu resim yarışmasında öğrencimiz Betül Kara İlçe 2.si olmuştur.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında okulumuzda;

Atasözü /deyim resimleme etkinliği yapıldı.

Hikaye yazma yarışmaları yapıldı.

Atasözü/deyim anlatma etkinliği yapıldı.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi okulumuz anasınıfı öğrencileri şubat ayı etkinlikleri

Bursluluk sınavı uygulama takvimi

Ock

Okuluz Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu hafta "Hatırlatmaca Etkinliği "düzenledik.Öğrenciler hem eğlendiler hem de düşündüler.Önce kelimeleri yazdılar daha sonra neyi çağrıştırdığını buldular.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ocak ayında sınıfımıza masal anlatıcısı davet edildi. Ön görüşmeler gerçekleştirildi. Yapılacak olan etkinliğin gününe ve saatine karar verildi. Etkinlikler için hazırlıklar yapıldı. Ön çalışmalar tamamlandı. Etkinliğe geçmeden önce çocuklarla tanışıldı, sohbet edildi. Etkinlik öncesinde sınıfı etkinliğe hazır hale getirmek için bilmeceler ve parmak oyunlarından faydalanıldı. Etkinlik zamanı geldiğinde ay peşimi bırakmıyor isimli Türkçe etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik bitiminde çocuklara hikâye ile ilgili sorular soruldu. Çocukların kendilerini ifade etmelerine fırsatlar verildi.Hikâyede geçen bilinmeyen sözcükler  açıklandı. Türkçe etkinliği devamında  bütünleştirilmiş olarak dünya dönüyor isimli drama etkinliği gerçekleştirildi ve etkinlik tamamlandı.

Ock

Okulumuzda uygulanan Harezmi projesi kapsamında öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz devam ediyor.Türk Bilim insanlarını ne kadar tanıyorum? Sorusundan yola çıkarak Cahit Arf'ı ne kadar tanıyoruz adlı çalışmamızda öğrenciler pano oluşturdular.

Ock

Okulumuz anasınıfı öğrencileri pijama partisi yaptılar.

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkinlikler devam etmektedir.Bu kapsamda Türkçe Öğretmenlerimiz ve Anasınıfı öğretmenlerimiz aktif bir şekilde sınıflarda çalışmalarını sürdürmektedir.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı haftası etkinliklerle kutlandı.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları gününü anlamak için okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Kas

Okulumuz anasınıfı öğrencileri limonata partisi yaptılar.Hem öğrendiler limonata yapımını ,hem eğlendiler.

Kas

Geyve Gençlik Merkezi, Gençlik Liderleri okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimize eğlenceli bir gün yaşattılar.

Kas

Okulumuz öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkulu bir şekilde kutladılar.Şiirler okundu, gösteriler yapıldı.